Ina Millman
Mmádu
ụdịekerenwanyị Dezie
mba o sịSouth Africa Dezie
Aha enyereIna Dezie
aha ezinụlọ yaMillman Dezie
asụsụ ọ na-asụ, na-ede ma ọ bụ were na-ebinye akaBekee Dezie
Ọrụ ọ na-arụonye ese Dezie
webụsaịtịhttps://www.inamillman.com/ Dezie

Ina Millman bụ ónyé na-ese ihe na South Africa na ónyé nkuzi nka ámá àmà nké bi nà Johannesburg, South Africa. Ọ na-ese ihe n'ọtụtụ ụdị dị iche iche, gụnyere watercolours, mmanụ, acrylics na pastel. Enwere ike ile ọrụ ndị a anya na gallery pụrụ iche nà South Africa. O gosikwara ihe ngosi dị ányá dị ka Del Bello Gallery na Toronto, Canada na ihe osise ya na-egosi na Australia, New Zealand, Germany, USA na United Kingdom.

Akụkọ ihe mere eme dezie

A mụrụ Ina Millman na Johannesburg ma gaa Mondeor Primary, Fakkel Hoërskool wee nweta nzere BA na Mahadum Potchefstroom màkà agụmakwụkwọ dị elu nke Ndị Kraịst na 1974.

Mgbè ọ na-akụzi nà St. John Bosco College na mgbè e mesịrị nà Hill High, ọ gara ọmụmụ ihe ọ bụla na Art Week nwere ike. Ọ gara n'ihu na-amụ nka na Johannesburg College of Education n'okpuru Glynnis Jepp na Dorothy Momberg.

A họpụtara ya ka ọ bụrụ ónyé na-ahazi ihe ngosi nka / nchịkọta ego kwa afọ na St. Martinīs Prep School rụọ ọtụtụ afọ, na-a haziri ihe ruru ndị na-ese ihe irí abụọ na-egosi na ọrụ ọ bụla.

Mgbè ọ ka na-akụzi ihe, ọ gụrụ ma na-arụ ọrụ ite n'okpuru Master Potter Anneli Jarm ruo afọ asaá.

Ihe ngosi dezie

N'afọ 1986 rụọ afọ 1988 hụrụ ihe ngosi mbụ ya na Walkerville ebe ọ na-ere ihe osise na ite ite na-adọta ọtụtụ onyinye, na ihe ngosi kwa afọ, màkà ihe osise ya.

O sonyekwara n'ọtụtụ ihe ngosi otu na Watercolour Society na Brush na Chisel Club nà ihe ngosi nà Norscot Manner, Rosebank nà Bryanston.

O nwere ihe ngosi gara nkè ọma na Coetzee Roux Gallery na Melville n'ọnwa Ọgọstụ afọ 2000.

Ọrụ siri ike dugara na ihe ngosi nke mbụ ya nkè e méré na Yapanis Gallery na July 2006, ebe o gosipụtara ihe osise irí asaá. Patrick Mynhardt nwụrụ anwụ mere atụmatụ na mmadụ narị atọ na-atọ ụtọ na mmeghe ahụ ma ree ihe osise itoolu n'oge mgbede ahụ. E rere irí na isé ọzọ n'ime izu abụọ sochirinụ.

Edensibia dezie

Njikọ mpụga dezie

  • Official website